Tingbjerg Challenge

Tingbjerg Challenge

Tingbjerg Challenge er en årlig begivenhed og en festlig og aktiv dag for hele familien. Dagen starter med løb for børn i alle aldre, efterfulgt af børnefestival med masser af sjove aktiviteter.

Den 27 august er Tingbjerg Challenge tilbage med en hyggelig og festlig dag for hele familien. Dagen starter med løb for børn i alle aldre, efterfulgt af børnefestival med masser af sjove aktiviteter.

Sammen med 500 naboer og besøgende kan du være med til at løbe en distance på 1,6 km med start på Tingbjerg Challenge – festpladsen. Forældre er velkomne til at løbe med eller til at heppe ude på ruten og målområdet. Løbet er gratis, men kræver deltagerunderskrift – også fra forældrene hvis man er barn under 18 år. Idrætsprojektet arrangerer løbet, og sørger for at der står vejvisere klar på ruten.

Fra kl. 11.15 kan du tilmelde dig løbet i infoboden tæt ved start/målportalen, hvor du får udleveret startnummer og deltager t-shirts.

Under og efter løbet kan du blandt andet opleve hvalparade, hoppeborg, madboder, live musik på ungescenen, loppemarked og meget mere!

Dato
27. august 2022
Tid
kl: 11.00 – 17.00
Sted
Ruten, 2700 Brønshøj
Pris
Gratis
Program
11:00
KUJIRA - En flot hvalparade viser vej fra Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus til Tingbjerg Challenge
11:15
Opskrivning til løb
12:00
Opvarmning med Energeticx OG LØB
Ungescenen
14:00
Velkomst + DJ Smita
14:15
Hiba
14:30
Skinny Skinz
15:00
Navid
15:30
Sandra Hussein
16:00
Talk og underholdning
Hele dagen
  • FARBYEN - Hoppeborg, boksemaskine, bordtennis, kæmpeskak
  • MADBODER - Mad fra hele verden, snacks, kaffevogn, chai
  • TINGBJERG LOPPEMARKED
  • PRØV KRÆFTER MED - MMA, fodbold, dans, thaiboksning, rollespil, cricket, pigespejder og meget mere