Seniorbofællesskab vil til Tingbjerg

En nyetableret forening arbejder for at blive til et eller flere seniorbofællesskaber. Fokus er på Husum Nord og Tingbjerg, hvor foreningen ser et stort potentiale i at blive en del af den byudvikling, der er kick-startet med etableringen af det nye kulturhus og omdannelsen af Lille Torv.

En nyetableret forening arbejder for at blive til et eller flere seniorbofællesskaber. Fokus er på Husum Nord og Tingbjerg, hvor foreningen ser et stort potentiale i at blive en del af den byudvikling, der er kick-startet med etableringen af det nye kulturhus og omdannelsen af Lille Torv.

Foreningen kalder sig ”Mosefundet” og siden foråret har de arbejdet med at samle et fællesskab, der kan sætte fokus på at seniorbofællesskaber.

I foreningen er man opmærksom på den udvikling, der foregår langs Ruten i Tingbjerg og Mosefundet samarbejder med boligorganisationerne SAB og fsb om at blive en del af Tingbjergs fremtidige udvikling – det kan både være som et alment og et privat seniorbofællesskab.

Læs mere

Du kan læse mere om foreningen Mosefundet i Brønsøj-Husum Avis

Der er en stor efterspørgsel på seniorbofællesskaber i København og resten af landet. Politiken har for nyligt bragt en artikel om boformen, som du kan læse her