Byudviklingsteamet svarer på spørgsmål og samler op på jeres inputs til byudviklingsplanerne.

Nu går vi på sommerferie, men inden da vil vi gerne svare på alle jeres spørgsmål og vise jer de mange gode inputs vi har samlet sammen, og som vi har givet videre til arkitekterne, som henover sommeren vil arbejde videre med, hvordan nogle af inputsne kan blive en del af byudviklingen i Tingbjerg.

Kære Tingbjerg beboere.

De seneste måneder har vi snakket med over 450, der enten bor eller arbejder i Tingbjerg, og vi er rigtig glade for at I har gidet at snakke med os – for jeres viden om Tingbjerg er vigtig at få med, så vi kan lave den bedste plan for Tingbjerg.

Nu går vi på sommerferie, men inden da vil vi gerne svare på alle jeres spørgsmål og vise jer de mange gode inputs vi har samlet sammen, og som vi har givet videre til arkitekterne, som henover sommeren vil arbejde videre med, hvordan nogle af inputsne kan blive en del af byudviklingen i Tingbjerg.

Læs vores opsamling her: Opsamling på information og involvering april juni 2018.pdf