Udviklingsplan for Tingbjerg/Utterslevhuse godkendt af ministeriet

Ministeriet har nu godkendt den "Udviklingsplan for Tingbjerg/Utterslevhuse", der skal sikre bydelens udvikling frem mod 2030.

Ministeriet har nu godkendt den "Udviklingsplan for Tingbjerg/Utterslevhuse", der skal sikre bydelens udvikling frem mod 2030.

I december 2018 blev boligorganisationerne fsb og SAB sammen med Københavns Kommune pålagt ved lov at lave en udviklingsplan for Tingbjerg/Utterslevhuse, der redegør for hvordan andelen af almene familieboliger kan nedbringes til 40 pct.

På baggrund af boligorganisationerne og kommunens fælles byudviklingsstrategi, har parterne udarbejdet en udviklingsplan, der blev præsenteret på et beboermøde i april 2019. Siden blev udviklingsplanen godkendt af fsb og SAB’s organisationsbestyrelser og repræsentantskaber i marts-april (efterfølgende af Københavns Kommunes TMU, ØU og BR)

Og nu er den godkendt af ministeriet.

Download dokumenterne her:

Udviklingsplan for Tingbjerg Utterslevhuse - underskrevet.pdf

Ministeriets godkendelse af udviklingsplan 10. sept 2019.pdf