Velkommen til familieboliger, plejecenter, Coop 365 supermarked på Store Torv!

Innovator har byggetilladelserne på plads og arbejdet på Store Torv begynder i maj. Først bygges familieboligerne markeret med grønt, derefter 1000 kvm. COOP 365-supermarked ved skolesiden/Ruten, plejecenter og flere familieboliger, samt små-erhverv – markeret med rødt. Første indflytninger i familieboligerne forventes allerede i 2022 og plejehjemmet i 2023.

HVAD SKER DER NU?

 1. Nedrivning af butiksarkaderne på Store Torv:
  I slutningen af maj og ca. 8 uger frem forløber nedrivningen. Det medfører støj- og støvgener fra byggepladsen, i hverdage 7-18. Særligt fra starten af juni, hvor de er færdige med det indvendige arbejde og begynder på nedrivningen af selve bygningen.
 1. Byggeri af familieboliger, overfor Midtfløjene nr. 10-18 og 28-38:
  Sideløbende med nedrivningen flyttes jord fra nuværende skrænter inden byggeriet starter

Vidste du…

 • At Innovator bygger ved Midtfløjene inden de bygger boliger, plejecenter og supermarked ud til Ruten?
  På den måde bruges byggepladsen som vej, så lastbilerne ikke skal køre mellem boligerne på Langhusvej og Midtfløjene til gene for beboerne.
 • At Tingbjerg Byudvikling indsamler og genanvender materialer fra bygningen, som nedrives. Såsom, vinduer til et orangeri og plader fra facaderne til overdækkede cykelstativer?
 • At du kan komme på Byudviklingsteamets mailingliste, hvis du vil informeres om byudviklings aktiviteter, som du kan være med til? Blot skriv til tingbjergbyudvikling@kab-bolig.dk

Skrevet af Martin Berg Vilrik, mavil@kab-bolig.dk