Seneste nyt fra byggepladsen ved Store Torv.

Skrevet af Peter Melbye Andersen – Tingbjerg Byudvikling

Råhuset færdiggøres.

Som beboere og besøgende i Tingbjerg har man ikke kunnet undgå at bemærke den store kran på Skolesiden, som er i fuld gang med at rejse væggene til Eilersmindes plejehjem og COOP365. Planen er, at kranen skal arbejde i rul indtil råhuset er færdigt. Det betyder konkret, at kranen bliver fjernet efter et par ugers arbejde og kommer tilbage igen ugen efter (et rul). Entreprenøren forventer, at arbejdet med kranen vil forløbe frem til december (dvs. ca. tre rul mere). Og der lukkes ikke for trafikken på Skolesiden.

I perioden, hvor kranen anvendes, vil noget af byggepladsen være afskærmet med trådhegn således at entreprenøren lettere kan flytte på hegnet efter behov. Derefter afskærmes byggepladsen igen med et mere fast hegn af træplader.

Skurbyen flyttes.

Skurvognene overfor Ruten 115, hvor byggeriets ansatte holder til, flyttes til den tomme byggeplads på hjørnet af Ruten og Langhusvej. Flytningen er så småt begyndt, og de sidste skurvogne forventes at blive flyttet til det nye sted i uge 43 og 44.