Artikel om Tingbjerg i Fagbladet Boligen

I en artikel fra denne uges Fagbladet Boligen kan du læse mere om ambitionerne for fællesskaber på tværs af almene og private beboere i Tingbjerg.

Læs artiklen her.

Udpluk fra artiklen:

”Vi har i Frankrig og England set, at når man sælger byggegrunde med selvstændigt haverum fra, så bygger de private hegn om deres matrikel og isolerer sig. Det ønsker vi ikke sker i Tingbjerg. Samtidig vil vi også gerne bevare mest muligt af de grønne områder på almene hænder. De almene ejer haverummene, og de kan derfor stadig på afdelingsmødet beslutte at etablere nye faciliteter,” siger Lene Vennits.

Private ejere og lejere har adgang til fællesarealer og faciliter, og derfor bidrager de også økonomisk til dem. Det sker gennem Tingbjerg Bydelsforening, som er områdets nye fælles grundejerforening. Den har fsb, SAB og den private investor NREP som medlemmer og står for driften og vedligeholdelsen af fællesarealerne.