Artikel om Tingbjerg i Fagbladet Boligen

I en artikel fra sidste uges Fagbladet Boligen kan du læse mere om hvordan de nye private beboere oplever at flytte til Tingbjerg.

Læs artiklen her.

Udpluk fra artiklen:

”Jeg synes, her er dejligt. Jeg kan fornemme, at folk inde fra København lige løfter et øjenbryn. De er måske vant til, at her er lidt tough, men jeg oplever, at der er rent og pænt, og at folk hilser,” siger Anne Sofie Juul Sørensen, der er software-ingeniør i Novo Nordisk i Søborg.

”Det primære for mig var, at der var cykelafstand til arbejde, at det var til at betale, grønt og i nærheden af indkøb og fitnesscenter. Jeg har en racercykel, og de grønne områder er virkelig skønne at cykle og løbe i,” og

”Nogen fortalte, at Tingbjerg var kommet af ghettolisten, og det overraskede mig, at det havde været på sådan en liste. For mig er det lidt et luksusområde, fordi det er grønt, stille og tæt på arbejde,” siger hun.