Mere end 300 personer til infomøder og åbent hus ifm. salget af de næste 13 rækkehuse

og - der står mere end 3.100 personer på en interesseliste til at bosætte sig i Tingbjerg.

Sådan skriver TV2 Kosmopol, der er faldet over den store interesse for de rækkehuse NREP opfører i Tingbjerg.

NREP melder at flere end 300 personer har deltaget i de to infomøder samt de åbent hus arrangementer, der har været afholdt den seneste måneds tid ifm. at de 13 rækkehuse, der skal opføres ved Vestgavl, er sat til salg på www.tingbjerghusene.dk

Jens Kramer fra NREP fortæller i den forbindelse at det er en god blandet flok, der er mødt op og at NREP især er glade for at der også er nuværende Tingbjergbeboere, der viser interesse for at købe rækkehusene.

I artiklen fra TV2 Kosmopol kan man læse at en af dem, der allerede bor i et af rækkehusene ved Skolesiden, er Ida Soll Zar, der bor sammen med sin partner Waqas og deres søn Kai på ni måneder. De fortæller:

- Inden vi flyttede til Tingbjerg, boede vi i to år på Frederiksberg i en fremlejet lejlighed. Jeg synes, der har været dejligt at komme til et sted med mere rummelighed. Første gang vi var herude for at se på huset, blev vi allerede hilst på af tilfældige mennesker på gaden, mens vores naboer på Frederiksberg knap nok turde kigge på os, siger Ida Soll Zar til TV 2 Kosmopol.

- Mit første indtryk var enormt positivt. Og i dag føler vi os helt sikkert hjemme her i Tingbjerg. Jeg vil betegne det som en landsbyfølelse meget tæt på byen, så vi kan cykle på arbejde. Og så er der skøn natur, hvor vi kan ture med vores søn.

Læs mere og se hele artiklen på: www.tv2kosmopol.dk