Liv i de nye boliger

Tyler og Zacharias på billedet flytter ind på Vestfløjen sammen med Anna. De er vildt glade for deres store lyse 4-værelses lejlighed, som de har valgt for at få mere plads og gode udfoldelsesmuligheder. Tyler er vokset op tæt på Utterslevmose og ville gerne tilbage til det grønne og Vestvolden.

”Tingbjerg ligger perfekt i forhold til vores arbejde og studier, vi kan tage bus eller cykle. Vi glæder os til det gode naboskab som Tingbjerg ser ud til at rumme. Vi er allerede med i facebookgruppen for vores beboelse, og alle vi har mødt er søde mennesker! Så det bliver rigtig godt”, siger Tyler og Zacharias

Fakta:

De nye boliger ved Store Torv, Fløjhusene, bliver bygget af ejendomsudvikleren, Innovater Melius. De har indtil videre afleveret 127 nye boliger på Østfløjen, Vestfløjen og ud til Ruten. Langs Ruten åbner der løbende 7 nye erhvervslokaler i stueetagen fra september. Adgang til Vestfløjen fra Ruten forventes at åbne i efteråret.