Byggeri og trafikafvikling i det nordlige Tingbjerg

Se her, hvordan byggeriet påvirker området omkring Gavlhusvej.

Byggemodning:

Gavlhusvej vil være spærret for gennemkørsel frem til februar 2024. Årsagen er, at der graves i vejene for at etablere forsyningsledninger til de nye boliger, og det påvirker desværre trafikken. Indtil videre har Movia meldt ud, at busserne 2A og 132 kun betjener stoppestederne på Terrasserne frem til den 17. november 2023, men vores forventning er, at bussernes normale rute først genbetjenes, når byggemodningen i Gavlhusvej er overstået.

Klik her for at se de ændrede buskøreplaner

I løbet af de næste måneder bliver byggemodningsarbejdet igangsat flere steder i Tingbjerg. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med mere information.

Byggefelt G1 (Vestgavl):

Vestgavl spærres i første omgang for gennemkørsel fra den 9. november og frem til den 22. december. Fortovet kan stadig benyttes, men selve vejen inddrages til byggeplads fordi elementmontagen, hvor rækkehusenes vægge monteres med kran, skal i gang. Her skal bygges 13 rækkehuse, som forventes færdige i august 2024

Byggefelt G2 (Solgavl):

Byggeriet af nye rækkehuse går så småt i gang i byggefelt G2 (Solgavl), og parkeringspladserne er derfor blevet inddraget til byggeplads. Her skal der bygges 9 rækkehuse, som forventes at stå færdige i november 2024.

Byggefelt G3 (Fuglegavl):

Byggeriet af nye rækkehuse går også i gang i byggefelt G3 (Fuglegavl), og parkeringspladserne er derfor blevet inddraget til byggeplads. Her skal der bygges 8 rækkehuse, som forventes færdige i oktober 2024.

Byggefelt N (Tingbjerg Ås):

Byggetransport til og fra byggepladsen på Tingbjerg Ås foregår pt. på Solgavl og Stengavl. I december ankommer de store kraner, og montering af betonelementer igangsættes. I samme omgang skal der sandsynligvis monteres spunsjern i skråningen. Det er desværre særligt støjende arbejde, som udføres mellem kl. 08.00 og 17.00.