Informationsmøde om byudviklingen er flyttet til onsdag d. 7. februar, og afholdes nu i skolens gymnastiksal.

Tag børnene under armen og kom og spis aftensmad, mens du hører om de næste faser i byggerierne. Tilmeldingsfrist senest 31. januar.


Informationsmødet om igangværende og kommende byudvikling skulle være afholdt i hallen ved klubben på Terrasserne, men der er kommet vandskade, og der er ikke andre ledige lokaler i Tingbjerg, hvor vi kan være så mange, som er tilmeldt mødet (100 tilmeldte). Derfor er vi nødt til at ændre datoen, så alle interesserede kan deltage.

Informationsmødet afholdes derfor onsdag den 7. februar fra kl. 17:00 til 19:00 i gymnastiksalen på Tingbjerg Skole (benyt indgangen ved Kulturhuset – Skolesiden 2)

For tilmelding skriv til Tingbjergbyudvikling@kab-bolig.dk og oplys, hvor mange børn og voksne I kommer - tilmeldingsfristen er den 31. januar.

Hvis I allerede har tænkt over nogle spørgsmål til byudviklingen, som I gerne vil have svar på til mødet, er I velkomne til at sende dem til os på forhånd.

Til mødet vil Natashas kreative genbrugsværksted bidrage med underholdning til børnene, og aftensmaden bliver leveret af Tastepoint – en pakistansk restaurant, der snart åbner i nye lokaler på Ruten.

Med venlig hilsen

Tingbjerg Byudvikling