FRA 2 TIL 1 BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN

Husum For Alle & Tingbjerg & Utterslevhuse bliver til en stor helhedsplan !!

Som alle andre steder i byen, bliver boligsociale helhedsplaner slået sammen og det gælder også her i vores bydel. Fra 1. september bliver Det boligsociale team i Tingbjerg og Husum for alle til EN boligsocial helhedsplan.

”Vi er super glade for, at 18 afdelinger fra tre boligorganisationer har stemt ja til at deltage i en ny boligsocial helhedsplan over de næste fire år. Vi tager det bedste med fra begge helhedsplaner og bygger selvfølgelig videre på alle de mange gode erfaringer, vi allerede har. Vores opgave er stadig at hjælpe dem, der har det sværest og støtte dem, der gerne vil gøre noget for andre” – Henrik Mønsted Larsen, leder af den boligsociale helhedsplan for Husum og Tingbjerg.

Den nye boligsociale helhedsplan har følgende overordnede mål:


• Der skal ske et fagligt løft af børn og unge fra boligområdet, så flere børn bliver skoleparate og flere unge tager en uddannelse.
• Flere af boligområdets voksne skal tilknyttes arbejdsmarkedet
• Børn og unge skal støttes i et liv uden kriminalitet, og boligområderne skal opleves som trygge at leve og færdes i.
• Flere beboere skal være en del af fællesskabet og deltage aktivt i samfundet.


Hvem er med?

De 18 afdelinger der har stemt ja ved afdelingsmøder:

  • AAB afdelingerne: 80 og 38
    fsb-afdelingerne: Skolevangen I, Voldparken, Husumgård, Tingbjerg I og II
  • SAB afdelingerne: Glumsøparken, Langelandshus Lollikhuse, Rolandsgård, Falsterbo, Utterslevhuse, Tingbjerg I, II, II, IV og V

Den nye helhedsplan kommer dermed til at dække 5.066 boliger med ca. 10.700 beboere.

Fra 1. september kan man finde det boligsociale team på Kobbelvænget 65 i lokaler på EnergiCenter Voldparken og i Virkefeltet 16 og ude i afdelingerne med aktiviteter og rådgivninger.