Er du nysgerrig på udviklingen af Tingbjerg? Kom og hør om Lokalplantillægget, der er i høring

Frem til 19. juni er lokalplantillæg til lokalplan 609 TIngbjerg i Høring. Tillægget muliggør flere rækkehuse, tagboliger, daginstitution m.v. mandag den 3. juni og torsdag den 6 juni holdes der to møder, hvor du kan blive klogere på lokalplaner, tillægget og byudviklingen generelt.

Mandag holdes mødet i haverummet mellem Skolesiden og Midtfløjene (R2 på kortet) og torsdag holdes det i haverummet mellem Terrasserne, Bygårdsstræde, Gavlhusvej og Hækkevold (J2 på kortet). Mødet starter kl. 16.30. Se mere i kalenderen: Det sker

Du kan læse høringsmaterialet og afgive høringssvar på Københavns Kommunes høringsportal Bliv Hørt.

22. maj holdte Københavns Kommune borgermøde om tillægget, og Byudviklingsteamet viste interesserede borgere rundt. Du kan læse om borgermødet her.