Et aktivt liv for krop og sind

Et aktivt liv for krop og sind

Der er altid noget at tage sig til i Tingbjerg – for voksne såvel som børn. Området har fantastisk gode rammer for både krop og sind, og det hele kan nås på gåben.

Frit tilgængeligt og lige rundt om hjørnet

Området byder på løbe- og gåruter for alle uanset alder og kondital, og de yngste kan gå på opdagelse på deres helt egne ruter med skjulte Tingbjerg-skatte.

Der er også rig mulighed for at dyrke organiseret sport i bydelens forskellige tilbud.

Fodbold og cricket i Tingbjerg Idrætspark

Tingbjerg Idrætspark er fyldt med fodbold på alle niveauer. Her har Hvepsene fra Brønshøj Boldklub hjemmebane – også kendt som ‘Tingbjerg Ground’ – og klubben tilbyder hold til både drenge, piger, mænd og kvinder.

Læs mere:
http://www.bronshojboldklub.dk

Tingbjerg Idrætspark er også hjemmebane for Danmarksmestrene i cricket, Copenhagen Cricket Club. De træner på den nyligt anlagte cricketpitch.

Læs mere:
https://kulturn.kk.dk/tingbjerg-idraetspark

Tingbjerg Svømmehal

Tingbjergs egen svømmehal er et naturligt samlingspunkt for unge såvel som gamle vandhunde. Her kan du både lege, motionere og dyrke din Ironman-drøm

Læs mere:
https://svoemkbh.kk.dk/tingbjerg-svoemmehal

Træn selv eller meld dig eller dine til et af de mange svømmehold hos Tingbjerg Svømmeklub. Klubbens udgangspunkt er altid, at der skal være plads til alle, og målsætningen er klar: alle skal lære at svømme.

Læs mere:
http://tingbjergsvøm.dk

Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus

Foruden at huse Københavns bedste skolebibliotek har Cobes ikoniske bygning også et spændende program af events og fælles aktiviteter for alle.

Blandt de faste tilbud er der leg og bevægelse for babyer, dans for piger, og så er det ellers bare med at holde øje med arrangementskalenderen for nye, spændende tiltag og events.

Læs mere:
https://bibliotek.kk.dk/bibliotek/tingbjerg/om/om-tingbjerg-bibliotek